Romania, pe primul loc in topul disponibilitatii internetului gratuit in hoteluri

 

Chiar daca România nu este destinatia preferata de turistii straini, îi batem pe nemti si pe austrieci când vine vorba de accesul la internet în hoteluri.

acces internet hoteluriRomânia ocupa primul loc într-un top la nivel global în functie de procentajul hotelurilor care ofera clientilor acces gratuit la internet, cu o rata de 99 la suta, similara cu cea din Vietnam. Doar alte doua state europene, Polonia si Slovacia, se pot lauda cu un loc fruntas. Cele doua tari sunt si ele prezente între primele zece, cu un procent de 98 la suta.

În rândul tarilor membre ale Uniunii Europene, cele mai bogate state sunt si cele mai zgârcite cu accesul la internet în hoteluri. Marea Britanie, de exemplu, este pe locul 44, cu cu o rata de 88 la suta. Cei mai zgârciti cu internetul gratis sunt însa patronii hotelurilor din Germania. Aceasta ocupa locul 50 în clasamentul mondial.

Dintre tarile cu turism dezvoltat din regiunea României, Turcia se plaseaza cel mai bine, pe locul 16, cu o rata de 96 la suta, Grecia pe locul 22, Croatia pe 23, iar Bulgaria pe locul 34. antena3.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie