Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia la condamnare depusa de Cristian Borcea

 

Curtea de Apel Bucuresti a respins, ca inadmisibila, contestatia în anulare formulata de Cristian Borcea împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal.

Cristian BorceaDecizia CAB este definitiva.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani si 6 luni de detentie, Cristian Borcea, fost actionar la FC Dinamo — 6 ani si 4 luni, Ioan Becali — 6 ani si 4 luni, Victor Becali — 4 ani si 8 luni.

De asemenea, Jean Padureanu, fost presedintele al Clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de închisoare cu executare în acelasi dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o luna si 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Netoiu — la 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.

CAB i-a condamnat pe inculpati în functie de noul sau vechiul Cod penal si de cererile pe care acestia le-au facut prin avocati la ultimul termen de judecata.(AS — autor: Madalina Cochinescu, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie