EduMedical.ro – Platforma unde parintii pot discuta cu medicii despre vaccinare

 

Medicii de familie lanseaza o provocare tuturor parintilor din România oferindu-le posibilitatea sa discute online pe platforma EduMedical.ro cu specialisti în vaccinologie, în cadrul Saptamânii Internationale a Vaccinarii, organizata la nivel national de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).

internetPotrivit unui comunicat de presa al SNMF remis vineri AGERPRES, medicii discuta cu pacientii despre vaccinare, dezbat cele mai importante informatii, analizeaza temerile majore ale parintilor în vaccinarea copiilor tocmai pentru ca parintii sa fie înarmati cu informatii pertinente si sigure despre vaccinare.

În cadrul discutiei online pe platforma www.edumedical.ro (un portal dezvoltat sub egida SNMF), pot fi abordate toate temele de interes major care au ridicat în trecut întrebari despre vaccinare pentru ca parintii sa primeasca raspunsurile de care au nevoie de la specialisti la nivel national în vaccinologie.

‘Vaccinarea salveaza milioane de vieti în fiecare an. Vaccinarea nu este un moft. Este o responsabilitate si un drept al fiecaruia dintre noi. De aceea ne informam pacientii despre adevarurile legate de vaccinare’, a declarat presedintele SNMF, dr. Rodica Tanasescu, citata în comunicat.

‘Noi, medicii de familie, vrem sa combatem lipsa de informare si sa le spunem oamenilor ca au la îndemâna o metoda sigura, cu care pot preveni boala si care le permite sa se bucure de fiecare zi, fara emotii, chinuri si complicatii. Responsabilitatea apartine însa, în mare masura, si parintilor, deoarece ei decid viitorul copiilor lor si trebuie sa-si cântareasca în mod responsabil deciziile’, subliniaza la rândul sau dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF.

EduMedical.ro este un portal dezvoltat sub egida SNMF, dedicat informarii pacientilor. Portalul a sustinut discutii medic-pacient, conferinte online în care pacientii se pot înregistra anonim pentru a adresa întrebari specialistilor si ateliere adresate pacientilor.(AS-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie