RCS&RDS a lansat cea mai buna oferta de comunicatii pentru telefonul mobil

 

Abonament cu trafic nelimitat. RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii din România, a lansat cea mai buna oferta de comunicatii pentru telefonul mobil.

rcs rdsPentru 5 euro pe luna compania ofera comunicare nelimitata în toate retelele nationale si internationale din Uniunea Europeana si 5GB trafic la internet.

Pretul întreg al abonamentului este de 10 euro, daca ai un abonament de internet sau TV platesti 7 euro, iar daca ai ambele servicii platesti doar 5 euro pe luna.

Daca pâna acum clientii Digi Mobil erau limitati de acoperire, acest lucru nu se mai întâmpla odata cu intrarea în vigoare a parteneriatul dintre RCS&RDS si Vodafone pentru roaming national.

Si ceilalti operatori de comunicatii din România au abonamente cu minute nationale si internationale nelimitate, dar preturile sunt mult mai ridicte.

La Cosmote abonamentul Free L ce îti ofera comunicare nationala si internationala nelimitata costa 15 euro, dar clientii au si SMS-uri nationale nelimitate.

La Vodafone, abonamentul RED care îti ofera doar comunicare nemilitata voce si SMS în orice retea nationala costa 25 de euro, iar clientii mai primesc 250 de minute internationale catre mobil s 400 de MB.

Orange România are în oferta abonamente cu comunicare nationala nelimitata de la 25 de euro pe luna. Abonamentul Cangur 25 ofera pe lânga minute si SMS-uri nelimitate, 750 de MB trafic la internet si 500 de minute internationale catre fix si mobil. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie