Fabrica Bosch de la Cluj va fi inaugurata in data de 9 mai 2014

 

Fabrica Bosch de la Cluj va fi inaugurata în data de 9 mai, noul punct de lucru al companiei germane primind distinctia ‘Automotive Electronics Speed Award’ pentru construirea în timp record a fabricii din România, potrivit unui comunicat de presa al Grupului, transmis, joi, AGERPRES.

boschEchipa Bosch care a participat la ridicarea fabricii de la Cluj a fost formata din angajati din România (Bucuresti si Cluj), Germania (fabrica din Ansbach), Franta (unitatea de productie din Mondville) si Ungaria (centrul Bosch din Hatvan).

Inaugurarea unitatii de productie din România va coincide cu marcarea Zilei Europei.

Bosch a investit la Cluj, în prima faza, suma de 77 milioane de euro în noul centru de cercetare si productie care ocupa o suprafata totala de circa 38.000 mp.

Potrivit companiei, pâna la începutul anului 2014, un numar de 325 de angajati si-au desfasurat activitatea în domeniul productiei si cercetarii în cadrul acestui centru. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa, iar Bosch planuieste sa continue procesul de recrutare.

Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvolta si produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii.

Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si un numar de aproximativ 20.000 de angajati.

Grupul Bosch este reprezentat în România în patru orase: Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara. (AS — autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie