Procurorii Tribunalului Bucuresti au pus sub sechestru trei imobile care ii apartin lui Dumitru Dragomir

 

Trei imobile care îi apartin lui Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru, în dosarul în care acesta este acuzat de delapidare.

dumitru dragomir1Este vorba despre doua imobile din Bucuresti si unul din Mamaia.

Procurorii Tribunalului Bucuresti au luat aceasta masura pentru recuperarea presupusului prejudiciu de trei milioane de euro din dosar.

Dumitru Dragomir este acuzat pentru o delapidare de 3 milioane de euro din banii cuveniti LPF din drepturile de televizare a meciurilor din Liga Profesionista. El este cercetat în libertate.

La începutul saptamânii trecute, procurorii anticoruptie l-au retinut pe Dumitru Dragomir pentru spalare de bani, delapidare si evaziune fiscala.

Judecatorul Raul Alexandru Nestor de la Tribunalul Bucuresti, care a decis cercetarea în libertate a lui Dumitru Dragomir, arata în motivare ca acuzatiile aduse acestuia nu sunt probate de dovezile aduse de anchetatori.

Magistratul a notat ca „mijloacele de proba administrate în cauza, interpretate în mod coroborat, permit retinerea presupunerii conform careia s-a recurs la serviciile unei societati de intermediare în scopul cesiunii drepturilor de transmisie televizata a meciurilor de fotbal”. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie