Intocmirea si depunerea situatiilor financiare trimestriale ale institutiilor publice – Norme metodologice

 

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 276 din data de 15 aprilie 2014 a fost publicat Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 556/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind întocmirea si depunerea situatiilor financiare trimestriale ale institutiilor publice, precum si a unor raportari financiare lunare în anul 2014.

Bilant contabilPotrivit normelor metodologice, situatiile financiare care se întocmesc de institutiile publice la finele trimestrelor I, II si III în anul 2014 se compun din: bilant, contul de rezultat patrimonial, situatia fluxurilor de trezorerie, conturi de executie bugetara si anexe la situatiile financiare, care includ politici contabile si note explicative.

Situatiile financiare trimestriale întocmite de ordonatorii principali de credite ai bugetului de stat, bugetului asigurarilor sociale de stat si bugetelor fondurilor speciale, precum si de administratiile judetene ale finantelor publice si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti pentru bugetele locale se depun la Ministerul Finantelor Publice astfel: pentru trimestrul I – 12 mai, pentru trimestrul II – 11 august, iar pentru trimestrul III – 10 noiembrie 2014. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie