Directorul financiar al BauMax a plecat la Deichmann

 

Directorul financiarfinanciar al retailerului de bricolaj BauMax România, Radu Stoica, a plecat din companie, iar de la 1 aprilie ocupa o functie similara în cadrul retelei de magazine de încaltaminte Deichmann, mutarea venind în contextul în care grupul austriac analizeaza iesirea de pe piata locala.

baumax„Radu Stoica este CFO (director financiarfinanciar, n.r.) la Deichmann de la 1 aprilie”, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii retailerului de încaltaminte, cu o retea de 65 de magazine în România la finele anului trecut.

Deichmann a deschis 11 magazine anul trecut în România si a înregistrat venituri brute de 251,2 milioane lei (56,8 milioane euro), în crestere cu 15,4% comparativ cu 2012, iar pentru acest an are în plan 6 deschideri noi.

Stoica a ocupat functia de director financiarfinanciar al companiei de bricolaj din luna ianuarie a anului trecut, anterior detinând functii similare în cadrul grupului german Lidl.

În urma cu o saptamâna retailerul austriac de bricolaj, care detine 15 magazine în România, a anuntat ca va închide cele 7 magazine pe care le are în Turcia si ca va decide pâna la sfârsitul lunii aprilie daca va pastra operatiunile din Europa de Sud-Est, inclusiv România.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie