Clientii DigiMobil vor beneficia de acoperirea Vodafone

 

Clientii serviciului de telefonie DigiMobil vor putea beneficia de o acoperire mult mai mare, dupa ce compania RCS-RDS a semnat un acord cu Vodafone România prin care ei sa foloseasca reteaua Vodafone.

antene telefonie mobilaSurse din piata au declarat pentru ECONOMICA.NET ca initierea unui apel de catre un client DigiMobil sau folosirea internetului atunci când se afla în roamingul national pe reteaua Vodafone sunt gratuite.

Acordul a fost încheiat doar pentru reteaua 2G prin care Vadafone furnizeaza servicii de voce si internet la viteza GPRS la 56 Kbps. Tot ce trebuie sa faca utilizatorii atunci când ies din acoperirea 3G a Digi Mobile este sa seteze telefonul pe cautare automata iar acesta se va înregistra automat în reteaua Vodafone.

Întelegerea dintre RCS-RDS si Vodafone va fi valabila doi ani ani de zile, pâna când operatorul de cablu îsi va moderniza reteaua

Momentan, acest tip de roaming national este functional doar pentru serviciilde de voce, nu si pentru cele de date.

Contactati de ECONOMICA.NET cei de la RCS&RDS  si Vodafone au confirmat tranzactia.

„Vodafone Romania si RCS & RDS au incheiat un acord de roaming national, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. Acordul dintre cele doua parti este valabil pentru o perioada de 2 ani” se arata în raspunsul RCS&RDS la solicitarea ECONOMICA.NET.

RCS&RDS are printre cele mai bune oferte pentru telefonia mobila cu abonamente care încep de la 2 euroeuro (utilizatorii serviciului Digi Mobil primesc 200 de minute nationale si internet mobil nelimitat cu viteze de pâna la 21,6 Mbps pentru traficul de pâna la 3 GB) si merg pâna la 10 euro, pret în care clientii primesc 1.500 de minute nationale si un trafic de 5 GB la internet. Marele dezavantaj era exact aria de acoperire a semnalului, mai redusa decât a celorlalti operatori.

Anul trecut numarul total al abonatilor la serviciile de telefonie mobila a RCS&RDS se ridica la 2 milioane. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie