Programul de ajutor pentru tinerii antreprenori va fi modificat prin eliminarea criteriilor de varsta si de nationalitate

 

Guvernul modifica programul de ajutor pentru tinerii antreprenori, eliminând criteriul de vârsta si pe cel de nationalitate. Ca urmare, din a doua parte a anului, si persoanele trecute de 35 de ani vor putea sa îsi deschida o afacere cu bani de la stat.

oameni de afaceriDin 2011, de când a demarat programul, acesta a fost destinat tinerilor sub 35 de ani cu cetatenie româna. Modificarile, care vor face obiectul unei Ordonante de urgenta a Guvernului, prevad ca pe viitor poate primi ajutor orice persoana care vrea sa înceapa o afacere în România.

Statul da 50% din banii necesari punerii pe picioare a firmei, dar nu mai mult de 10.000 de euroeuro, iar bugetul alocat în 2014 programului este de 21 de milioane de lei.

Potrivit ministrului pentru IMM-uri si Turism, Florin Jianu, aceasta masura are ca scop sa determine cât mai multe persoane sa îsi faca propria afacere. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie