Dumitru Dragomir a fost retinut pentru 24 de ore

 

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a fost retinut pentru 24 de ore în dosarul drepturilor TV. Procurorii vor cere propunerea arestarii pentru 29 de zile.

dumitru dragomir1Dumitru Dragomir este acuzat de spalare de bani. Mâine, dupa o noapte petrecuta în arestul Politiei Capitalei, Dumitru Dragomir trebuie sa apara în fata judecatorilor cu propunere de arest preventiv pentru 29 de zile.

Politistii si procurorii au efectuat, luni dimineata, perchezitii la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal si la domiciliul lui Dumitru Dragomir. Acestia au cautat documente în sprijinirea acuzatiilor de delapidare, spalare de banibani si evaziune fiscala în dosarul legat de drepturile TV ale Ligii I.

Dumitru Dragomir ar fi intermediat printr-o firma a unui apropiat gasirea unui cumparator al drepturilor TV pentru meciurile din Liga I în perioada 2011-2013. În dosar este implicat si omul de afaceri Mihai Corbu, proprietarul firmei respective.

Anchetatorii cerceteaza modul în care s-au vândut drepturile de televizare din Liga I pentru perioada 2011-2014. Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara CapitalCapital Propreties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS.

Dumitru Dragomir a fost audiat, tot luni, timp de doua ore la sediul Politiei Capitalei.

Potrivit unor surse, alte sase persoane, al caror nume nu este cunoscut pentru moment, vor fi puse sub urmarire penala. Toti cei sapte oameni implicati în dosar sunt cercetati pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Filip Stan, romaniatv.net

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie