Comunicatiile dintre Departamentul pentru Energie si companiile din subordine se vor realiza cu sprijinul STS

 

Departamentul pentru Energie si companiile de stat din subordine ar putea comunica printr-un sistem ce va fi realizat cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), potrivit unui comunicat al institutiei.

telecomunicatiiMinistrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit, vineri, cu directorii companiilor energetice de stat pentru a stabili implicarea acestora in procesul de elaborare a strategiei energetice nationale, document aflat in prezent in dezbatere publica.

O alta tema abordata a vizat modul de vanzare a energiei electrice, ministrul delegat pentru Energie exprimandu-se in privinta tranzactionarii centralizate, transparente si nediscriminatorii cel putin pana la adoptarea tuturor regulilor de guvernanta corporativa, stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011, se spune in comunicat.

Cu acest prilej, s-a discutat realizarea cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) a unui sistem de comunicatii intre companiile de stat si Departamentul pentru Energie, pentru a eficientiza colaborarea dintre cele doua parti.

‘Am încredere în bunele intentii, atât ale directorilor companiilor de stat din domeniu, cât si ale tuturor angajatilor Departamentului pentru Energie. Nu intentionez sa fac schimbari nefondate din functii si contez foarte mult pe sprijinul sefilor societatilor de stat în a asigura o coordonare transparenta, profesionista si integra a sistemului energetic national’, a declarat Nicolescu. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie