Liberalii vor depune o motiune simpla pe tema legii amnistiei si gratierii

 

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a anuntat, miercuri, la o dezbatere a grupului liberal pe tema legii amnistiei si gratierii, ca PNL pregateste o motiune simpla cu acest subiect pentru a afla pozitia oficiala a Guvernului si majoritatii parlamentare, absenta la reuniunea organizata de PNL.

parlament1Scutaru a declarat ca depunerea unei motiuni simple pe aceasta tema va face ca Guvernul sa exprime un punct de vedere oficial si clar in cazul legii amnistiei si gratierii, in cazul careia PNL a solicitat respingerea proiectului de act normativ.

“Este foarte clar ca nu exista o vointa politica reala din partea actualei majoritati parlamentare de a transa spinoasa problema a acestui proiect de lege. Vom continua din punctul nostru de vedere, al PNL, toate demersurile la Camera Deputatilor pentru a vedea care este punctul de vedere real al Guvernului. Tinand cont de faptul ca nici azi nu am reusit sa-l aflam, ca sub diverse pretexte se tot amana dezbaterea aceea organizata la Comisia juridica, de saptamana viitoate grupul PNL va mandata colegii din Comisia juridica sa elaboreze o motiune simpla pe tema Legii amnistiei si gratierii, astfel incat sa fortam Guvernul sa vina in plenul Camerei Deputatilor, sa exprime clar care este punctul de vedere al Cabinetului Ponta 3, referitor la acest subiect”, a spus Scutaru.

El a mentionat ca la inceputul saptamanii viitoare va fi luata in mod formal in grupul parlamentare decizia depunerii motiunii simple.

Cu ocazia dezbaterii organizate la grupul parlamentar PNL, liderul partidului Crin Antonescu a denuntat faptul ca initiatorii proiectului de lege si reprezentantii majoritatii guvernamentale, ai ministerului Justitiei, nu au dat curs invitatiei liberalilor. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie