Armatura Cluj isi inchide turnatoriile

 

Austriecii de la Herz Armaturen, care controleaza producatorul local de armaturi Armatura Cluj (ARM) listata pe bursa, intentioneaza sa închida sectiile de productie din cadrul companiei, respectiv turnatoria de alama si turnatoria de fonta si sa concedieze angajatii, potrivit convocatorului emis pe bursa de reprezentantii Armatura.

armatura clujPe ordinea de zi a adunarii actionarilor se mai afla si propunerea de vânzare a tuturor bunurilor imobiliare din patrimoniul societatii în vederea platii datoriilor companiei, majoritatea catre actionarii austrieci.

Decizia austriecilor de la Herz Armaturen vine dupa ce ASF a amendat conducerea societatii si a anulat operatiunile de reducere a capitalului social la zero si includerea ulterioara a unor datorii în capitalurile societatii prin care 2.700 de actionari ai Armatura care detineau 25% din actiunile companiei au ramas fara actiuni si nu au încasat niciun ban.

Armatura are circa 200 de angajati si anul trecut a avut afaceri de 22,8 mil. lei si a raportat o pierdere de 1,1 mil. lei. Compania avea la 31 decembrie datorii totale de 32,2 mil. lei din care 24,4 mil. lei catre firme din grupul Herz Armaturen. Adrian Cojocar, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie