Casa de Avocatura “Bostina & Asociatii” isi schimba denumirea

 

Casa de Avocatura “BOSTINA & ASOCIATII”si-a atins obiectivele de dezvoltare în 2013, încasarile din activitati avocatiale ale biroului din Bucuresti crescând cu 44% fata de 2013.

Bostina si Asociatii„Dezvoltarea pe care am avut-o în ultimii ani ne determina sa rasplatim atât efortul depus de unii avocati parteneri de-a lungul anilor precum si dorinta lor de a a-si asuma responsabilitati suplimentare de acum încolo. Vrem sa adoptam un model de conducere corporatist care se va reflecta si în titulatura firmei” spune avocatul coordonator Gheorghe Bostina.

Pâna la sfârsitul lunii martie, colegiul asociatilor va analiza contributia fiecarui membru precum si proiectele de management ale acelor avocati asociati care vor dori sa se implice mai mult si pe termen lung în dezvoltarea casei de avocatura, urmând sa decida care dintre asociati vor fi promovati si se vor regasi în denumirea specifica si în numele formei de organizare a profesiei. Ulterior, va avea loc un proces de rebranding, care va pune în concordanta noua denumire cu expertiza acumulata de avocatii nostri în cei peste 20 de ani de activitate pe piata consultantei juridice din România.

„Consider acest moment ca un nou început si o noua provocare pentru toti avocatii nostri – avocati stagiari, avocati colaboratori si avocati asociati – precum si pentru ceilalti experti care-si desfasoara activitatea la noi. Ne este clar ca o casa de avocatura care are 20 de sucursale în România si alte 3 reprezentante peste hotare – cu peste 130 de avocati si consultanti – nu mai poate fi condusa de un singur om si este necesar ca mai multi avocati sa-si asume clar sarcini suplimentare, sarcini care decurg inerent din prezenta numelui în denumirea firmei” mai spune avocatul coordonator Gheorghe Bostina. toplegal.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie