Policolor va investi intr-o noua fabrica in Bucuresti

 

Policolor S.A. va investi în viitorul apropiat într-o noua fabrica, în Bucuresti pe platforma chimica de pe Bulevardul Timisoara, din sectorul 6. Unitatea de productie va produce vopsele, emailuri, lacuri, grunduri, diluanti si alte accesorii.

policolorPolicolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, a demarat procedura de selectie pentru compania de proiectare a viitoarei fabrici de vopsele, care va fi amplasata pe platforma industriala de pe bulevardul Timisoara, din Vestul Bucurestiului.

Compania, controlata de fondul de investitii RC2, organizeaza licitatie pentru serviciile de proiectare aferente noului obiectiv industrial. Policolor a postat pe site-ul propriu anuntul prin care invita companiile de proiectare sa se inscrie la licitatie, data limita pana la care vor fi primite ofertele fiind 7 aprilie 2014.

Conform informatiilor incluse in caietul de sarcini, noua unitate de productie va avea o capacitate de productie de 4.000 de tone/an, comparabila cu productia din fabrica actuala de la Bucuresti.

Viitoarea fabrica Policolor va fi amplasata pe o platforma industriala existenta, care dispune de toate facilitatile necesare si cai de acces usoare. Conform informatiilor incluse in caietul de sarcini, noua unitate de productie va avea o capacitate de productie de 4.000 de tone/an, comparabila cu productia din fabrica actuala de la Bucuresti. Viitoarea fabrica Policolor va fi amplasata pe o platforma industriala existenta, care dispune de toate facilitatile necesare si cai de acces usoare.

Oficialii Policolor au anuntat anterior ca investitia pentru relocarea fabricii din Bucuresti va fi intre 6 si 8 milioane de euro. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie