Tarom nu va mai opera zbori pe ruta Bucuresti-Sibiu-Bucuresti

 

Compania aeriana Tarom nu mai opereaza zboruri pe ruta Bucuresti-Sibiu-Bucuresti de la sfârsitul lunii martie.

airbus a318 taromAstfel, din sistemul de rezervari al companiei reiese ca cei care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta de la sfârsitul acestei luni, vor face escala la Viena sau la Munchen, iar de acolo se face îmbarcarea spre Sbiu. Preturile sunt pe masura: 600 de euro/persoana pentru perioada 4-11 aprilie.

Cei care vor dori totusi sa ajunga la Sibiu cu avionul, vor face între patru si sapte ore, caz în care un drum cu masina devine avantajos.

„Pâna în acest moment, ruta (nr. Bucuresti-Sibiu) producea pierderi si nu prezenta prea mult potential pentru îmbunatatire. Mâine (nr. – astazi, 11 martie) ne vom întâlni cu managementul aeroportului pentru a discuta posibile scenarii de îmbunatatire”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Christian Heinzmann, directorul general al Tarom.

Astfel, pâna când cele doua parti nu vor gasi solutii pentru a face ruta Bucuresti-Sibiu profitabila, zborurile ramân suspendate.

Pastrarea curselor interne

În vara anului trecut, Tarom anunta ca va renunta în orarul de iarna la rutele interne Bucuresti-Sibiu, Bucuresti-Suceava si Bucuresti-Tîrgu-Mures.

La câteva zile de la anunt, premierul Victor Ponta spunea ca sustine cursele interne ale Tarom.

„Din toate datele oficiale pe care le am, cursele interne sunt profitabile pentru Tarom si nu as vrea sa renunte Tarom la ele si sa ne trezim ca le opereaza altcineva, un operator privat”, a declarat premierul.

Apoi, în octombrie 2013, Tarom a anuntat suspendarea zborurilor pe ruta Bucuresti-Suceava pe perioada iernii. S-a facut din nou tam-tam, iar interventiile politicienilor au fost vizibile. Tarom a anuntat ca va continua operarea zborurilor pe aceasta ruta. Pentru detalii, citeste Tarom va avea cinci curse Bucuresti-Suceava pe saptamâna, fata de sapte pâna acum.

De anul acesta, mai exact din 13 ianuarie 2014, aeroportul din Suceava este închis pentru renovari si va fi redeschis începând cu aceasta toamna.

În ceea ce priveste zborurile pe ruta Bucuresti-Tîrgu-Mures si retur, acestea apar si în programul de vara al companiei. Andrada Ghira, economica.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie