Rudel Obreja audiat la DNA

 

Fostul presedinte al Federatiei Române de Box Rudel Obreja s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, în dosarul în care este acuzat ca ar fi pretins de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, denuntator în cauza, suma de un milion de euro pentru a interveni la magistrati.

Rudel ObrejaEl a fost citat pentru a fi audiat.

La intrare în sediul DNA, Rudel Obreja a declarat ca nu a luat „niciun ban” de la Vîntu.

„Înainte de toate trebuie sa stiti ca nu am luat niciun ban de la Vîntu, absolut niciun ban, în conditiile în care Vîntu a insistat sa îmi dea bani. (…) Nu (am cerut bani — n.r.). (…) În ciuda faptului ca am fost monitorizat trei luni de zile, telefoane, absolut tot, filaj, tot, nu exista niciun fel de dovada si nu exista niciun fel de proba ca eu as fi luat legatura cu cineva pentru ceea ce Vîntu insinueaza. Trebuie sa stiti ca aceasta chestiune este facuta de Vîntu si este un atac grosolan la adresa justitiei la cel mai înalt nivel”, a afirmat Obreja.

El a sustinut ca dintr-un asemenea denunt omul de afaceri ar beneficia de reducerea la jumatate a unei pedepse viitoare, care se prefigureaza.

„Eu m-am dus la Vîntu sa fac o afacere cu el. Eu am vrut sa-i vând un procent din drepturile litigioase, un bussines la care lucrez si el a transformat toate discutiile astea între noi în asa ceva. Nu exista nicaieri vreo propunere de a mea în sensul asta, nu exista nicaieri sa pronunt vreun nume. (…) Eu m-am dus la el. Da, eu m-am dus la el si m-am dus în mod special sa-i vând aceste procente”, a spus Rudel Obreja.

Saptamâna trecuta, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul DNA la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a stabilit înlocuirea masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu pentru 30 de zile în cazul lui Rudel Obreja.(AS — autor: Madalina Cochinescu, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie