Rompetrol isi schimba numele in KazMunaiGas International

 

The Rompetrol Grup îsi va schimba denumirea în KazMunayGas International, conform unei decizii luate la finele lunii trecute de consiliul de admnistratie al grupului, se arata într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

rompetrol„Schimbarea numelui companiei companiei este parte a strategiei de dezvoltare a brandului KazMunayGas, dar si de valorificare a activitatilor sale. Brandul „umbrela” este o conditie prealabila pentru consolidarea pozitiei pe piata a grupului de firme sub marca KMG, atât în România, cât si pentru omtrarea cu succes pe alte piete externe”, a declarat, în comunicat, Zhannat Tussupbekov, CEO KazMunayGas International.

În ceea ce priveste sectorul de retail, actionarii companiei au decis sa pastreze brandul Rompetrol la benzinarii. “Acesta este un brand puternic atât pe plan local, cât si international. Schimbarea identitatii vizuale în acordul cu noul nume în Europa si în regiunea Marii Negre va avea loc treptat, având în vedere ca acum compania opereaza peste 700 de benzinarii în sapte tari”, se mai precizeaza în comunicat. capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie