Victor Ponta „in calitate de simplu cetatean” sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu

 

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi, în exclusivitate pentru Gândul, ca, „în calitate de simplu cetatean”, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu. „În calitate de sef al Executivului” însa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta.

victor ponta1Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi, în exclusivitate pentru gândul, ca, „în calitate de simplu cetatean”, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu.  „În calitate de sef al Executivului” însa, Victor Ponta a afirmat ca nu se poate pronunta.

„Ca premier nu ma pot pronunta. Ca simplu cetatean al României, sigur ca sustin cererea de gratiere”, a declarat în exclusivitate pentru Gândul Victor Ponta, atunci când a fost întrebat daca va sustine cererea de gratiere individuala a lui Gica Popescu.

Anuntul premierului vine dupa ce în cursul acestei dupa-amiezi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca va semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu.

„Ca cetatean al României, daca va trebui sa înaintam o petitie pentru gratiere inividuala catre presedintele statului român, pentru Gica Popescu, personal, as semna-o si o s-o semnez, sa stiti”, a precizat Zgonea.

El a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine României si cu care românii s-au laudat.

„Este de o suta de ori mai cunoscut decât orice politician din România. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pâna în Barcelona sau pâna în nordul Europei, toata lumea stie ca a fost capitanul Barcelonei si capitanul echipei nationale”, a sustinut Zgonea. El a mentionat ca este prieten cu Gica Popescu si ca a jucat fotbal cu acesta.

„Gica Popescu este prietenul meu. Am jucat fotbal împreuna. Îl sustin suta la suta. Regret ca justitia nu are si o componenta sociala. E un simbol pentru mine, ca oltean. Îl apreciez si sunt alaturi de familia sa”, a spus Zgonea.

Citeste mai departe pe gandul.info

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie