Presa straina despre condamnarea din Dosarul Transferurilor: Exista un loc in lume unde pentru ca esti corupt ajungi in puscarie

 

Vestea ca fostul capitan al Barcelonei, Gheorghe Popescu, a fost condamnat la închisoare pentru coruptie a ajuns rapid nu numai în presa din Spania, ci si în presa din America Latina, relateaza corespondentul Digi24 la Madrid.

dosarul transferurilor„Scandal în fotbalul românesc”, titreaza Marca, cel mai important ziar de sport din Spania, relatând despre condamnarea primita de Gheorghe Popescu pentru transferuri ilegale de jucatori.

Si El Mundo Deportivo scrie despre fostul capitan al Barcelonei, care a primit o pedeapsa pentru coruptie, oferind amanunte despre toti ceilalti cobndamnati.

De asemenea, mediile online au preluat rapid stirea si interesante sunt comentariile numeroase din partea reporterilor. „Iata ca exista un loc în lume unde pentru ca esti corupt ajungi în puscarie. Nu-mi vine sa cred! Politicieni si oficiali publici din întreaga lume, aveti grija si nu vizitati România, pentru ca acolo a început sa se faca justitie!”, comenteaza un suporter. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie