Conferinta Codul Insolventei. Cristiana Gociu, AAAS: Prin insolventa se urmareste performanta economica si evitarea falimentului

 

Cristiana Gociu, director general in cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AAAS) a vorbit in cadrul conferintei „Codul Insolventei” despre prioritatile institutiei in anul 2014.

conferinta codul insolventei„Atragerea protofoliului institutiei a noii participatii si creante neperformante in vederea optimizarii recuperarilor si maximizarii veniturilor pentru bugetul de stat in paralel cu adoptarea unor masuri de protectie sociala si sustinerea unor agenti economici aflati in dificultate, sunt prioritatile AAAS in acest an” a spus Cristiana Gociu.

Lista de prioritati continua cu recuperarea de creante si continuarea privatizarilor, sustinerea societatilor in dificultate si obtinerea certificatelor de atestare a drepturilor de proprietate asupra terenurilor.

Procedura insolventei va fi o modalitate prin care AAAS urmareste in primul rand performanta economica si evitarea falimentului, astfel incat toate partile implicate in insolventa trebuie sa colaboreze pentru restructurarea cu succes a companiilor, este de parere directorul AAAS.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie