Gide Loyrette Nouel (GLN), a doua firma internationala de avocatura care a decis sa renunte la biroul din Romania

 

Gide Loyrette Nouel (GLN) este a doua firma internationala de avocatura care a decis, în acest an, sa renunte la biroul din România. Schoenherr si Clifford Badea Chance se numara printre firmele care pariaza în continuare pe România. În ce conditii ar renunta la biroul local? Schoenherr ne raspunde transant: în caz de razboi civil ne-am gândi serios sa plecam din România!

gide loyrette nouel logoAl doilea exit din România al unui jucator international, de la începutul anului

Gide Loyrette Nouel (GLN) activeaza pe piata româneasca din 1998. De la 1 februarie, biroul din Bucuresti al GLN a devenit un cabinet de avocatura independent care se numeste Leroy si Asociatii, coordonat de Bruno Leroy – partenerul care a condus biroul GLN din România si Andreea Toma – partener local la biroul GLN Bucuresti.

Bruno Leroy si Gide Loyrette Nouel au decis împreuna ca, începând cu data de 1 februarie 2014, biroul Gide din Bucuresti sa devina un cabinet de avocatura independent care se va numi Leroy si Asociatii, ne-au spus oficialii nou-înfiintatei firme de avocatura.

„Aceasta decizie comuna este conforma cu strategia Gide din sud-estul Europei, si anume coordonarea unei retele de firme independente de pe platforma noastra centrala din Budapesta, astfel cum am procedat în ultimii trei ani pentru Serbia. Bruno Leroy si echipa sa vor face parte în mod natural din aceasta retea”, a spus Baudouin de Moucheron, partener senior al firmei internationale Gide Loyrette Nouel.

Va amintim ca biroul din România al GLN a oferit recent asistenta grupului Auchan în cadrul achizitiei hipermarketurilor Real din România, precum si consortiului format din Vinci, Strabag si Aktor în proiectul privind concesiunea autostrazii Comarnic-Brasov.

Firma internationala de avocatura GLN are 17 birouri în toata lumea. Cristina Somanescu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie