Legea care le interzice romanilor sa isi inchida caloriferele a fost amanata

 

Doina Pana, ministrul pentru Dialog Social, a declarat luni seara la România TV ca se va amâna intrarea în vigoare a legii care le interzice românilor sa îsi închida caloriferele.

sistem incalzirePe fondul criticilor vehemente stârnite de ideea sanctionarii celor care îsi vor mai închide caloriferele, în conditiile în care si asa facturile la întretinere sunt extrem de mari, Doina Pana, ministru delegat pentru Dialog Social a facut luni seara la România TV, un anunt extrem de important.

Ea a anuntat ca aplicarea asa-numitei Legi a caloriferului se va amâna. „În momentul în care informatia a aparut în presa, bineînteles ca m-am interesat. Am vorbit cu domnul Ciocan. Dânsul mi-a explicat ca a primit plângeri de la asociatii de proprietari, pentru doua motive. Unul ar fi ca oamenii care platesc caldura au facturi foarte mari, din motive ca unii îsi închid caldura, iar prin tevile comune ar fi ca un fel de furt de caldura de la unii la altii (…) Aceasta lege a caloriferului se amâna. Va trebui sa apara un studiu, care va fi facut public, va exista o dezbatere”, a declarat Doina Pana la România TV.

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC), Doru Ciocan, a fost cel care a anuntat ca se vor lua masuri împotriva celor care fac economii la agentul termic, propunând sa se interzica prin lege închiderea caloriferelor. Filip Stan, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie