Dr. Oetker va construi o noua fabrica in localitatea Valea Iasului din judetul Arges

 

Dr. Oetker, cel mai mare producator de aditivi alimentari, va construi o noua fabrica în localitatea Valea Iasului (judetul Arges), dupa ce anul trecut a cumparat un teren de 14 hectare situat lânga actuala unitate de productie.

dr. oetker logoGermanii au platit 1,8 mil. euro pentru terenul care se afla în proprietatea primariei Valea Iasului, iar investitia în fabrica s-ar putea ridica la peste 15 mil. euro, conform informatiilor furnizate de Nicolae Barbu, primarul comunei cu aproape 2.800 de locuitori.

„Aceasta vânzare a fost solicitata de dumnealor, iar noi am scos la licitatie acest teren, iar ei au câstigat-o. Aceste 14 hectare se afla în imediata vecinatate a terenului pe care îl detin deja în comuna“, a declarat Nicolae Barbu pentru ZF.

Dr. Oetker Ro a intrat pe piata din România în 1998, iar în prezent este cel mai mari jucator de pe piata locala a aditivilor alimentari, cu afaceri de 55 mil. euro pe an. În fabrica din Valea Iasului lucreaza în prezent circa 350 de oameni, iar producatorul este cel mai mare platitor de taxe si impozite din comuna argeseana si una dintre cele mai mari 20 de companii din judet ca afaceri.  Madalina Panaete, zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie