Scoala Nationala de Grefieri anunta organizarea concursului pentru ocuparea postului de personal de instruire propriu

 

Scoala Nationala de Grefieri a dat publicitatii vineri, 14 februarie 2014, un comunicat cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea postului de personal de instruire propriu (cu norma întreaga) – grefier cu studii superioare juridice, specializat în informatica aplicata (ECRIS, în materie civila), procedura civila, managementul activitatii grefierului (pentru instante sau parchete), în cadrul Departamentului de formare profesionala initiala.

Scoala Nationala de GrefieriSe pot înscrie la concurs, pâna la data de 17 martie 2014, doar persoanele care au calitatea de grefier cu studii superioare juridice în cadrul instantelor sau parchetelor si îndeplinesc cerintele functiei de personal de instruire.

Detaliile privind documentatia necesara în vederea participarii la procedura de selectie, sustinerea interviului în fata comisiei de selectie, precum si cele privind criteriile de evaluare si de selectie a candidatilor, sunt disponibile pe pagina de internet a Scolii Nationale de Grefieri.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita documentatia necesara în vederea participarii la procedura de selectie pâna la data de 17 martie 2014, la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de email sng@grefieri.ro, iar pentru orice informatii suplimentare se pot la telefon 021/4076209. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie