Biserica Ortodoxa Romana se afla in topul celor mai profitabile institutii din tara

 

Preotii bisericii ortodoxe sunt ironizati, pe Internet, pentru ca, în goana lor dupa bani, au ajuns sa sfinteasca arme, tancuri, stadioane, cai, cantine, elicoptere, fabrici, vase de razboi, masinarii de sapat pe sub pamânt, universitati, institutii de cercetare, bazin de înot, aparate medicale, azile de batrâni, karatisti, masini de pompieri sau puscarii.

biserica ortodoxa romana, BORFenomenul sfintirii a luat amploare în ultimii ani. Românii au ajuns sa scoata din buzunar si 500 de lei pentru a-si binecuvânta masina. Iar preturile cresc în functie de obiectivul vizat. Cum era de asteptat, campioni la stropit cu apa sfintita sunt românii, pozitia secunda apartinând rusilor.

Biserica Ortodoxa Româna se afla în topul celor mai profitabile institutii din tara, iar veniturile continua sa creasca. Averea Bisericii Ortodoxe Române este estimata la peste trei miliarde de euro.

Tara noastra are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, pe întreg teritoriul României exista 18.000 de biserici si doar 400 de spitale. libertatea.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie