Consiliul de Mediere a anuntat sedintele CP si CM din luna februarie 2014

 

Consiliul de Mediere a anuntat pe site, convocarea sedintelor Comisiei Permanente (CP) si a Consiliului de Mediere (CM) din luna februarie 2014.

consiliul de mediereSedintele vor avea loc la sediul Consiliului de Mediere si se vor desfasura dupa urmatorul program: sedinta Comisiei Permanente in ziua de vineri, 21.02.2014 la ora 16.00, iar sedinta Consiliului de Mediere in ziua de sambata, 22.02.2014 la ora 10.00.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Mediere figureaza:  Autorizari / avizari; Comisii de disciplina; Definitivarea Planului de actiuni al Consiliului de Mediere pentru anul 2014; Rediscutarea Hotararii nr. 235/25.01.2014; Aprobarea denumirii si structurii buletinului informativ al Consiliului de Mediere; Diverse.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. alexandru spune:

    O alta diversiune ,convocarea unei comisii.
    Aici este simplu ,au aprobat nelegal cateva hotarari .Toti sunt in conflict de interese ptr ca sunt formatori.Hotararile trebuie anulate si trebuie ca cei vinovati sa raspunda.Cred ca demisia de onoare ar fi o solutie eleganta,fara sa ne facem de rasul celor care ne vor disparuti ,sau mici.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie