Vicepremierul Liviu Dragnea contesta declaratia presedintelui Romaniei: Guvernul nu functioneaza ilegal. Demisiile ministrilor au fost doar anuntate nu si inregistrate

 

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca demisiile din Guvern au fost doar anuntate, nu si operationalizate sau oficializate, el aratând ca singurul minister unde trebuia numit un interimar este MAI, unde a fost numit vicepremierul Gabriel Oprea.

liviu dragnea 1Întrebat daca era necesara numirea unor interimari pe functiile vacantate de liberalii care au demisionat din Guvern, asa cum a precizat seful statului, Traian Basescu, Dragnea a precizat ca nu a fost înregistrata nicio demisie.

„Nu s-a înregistrat nicio demisie. Au anuntat acei oameni ca îsi dau demisia, demisiile înca nu au fost operationalizate, oficializate. În ceea ce priveste interimarii, singurul minister unde trebuia sa fie interimar si a fost numit interimar este Ministerul de Interne, unde este domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea”, a spus Dragnea.

El a aratat ca miercuri la sedinta de Guvern va participa si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, despre care a spus ca este „demisionar”.

Totodata, Dragnea a spus ca si Andrei Gerea este „demisionar”.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1Tv, ca premierul Victor Ponta nu a numit înca interimarii care sa preia portofoliile ministrilor care au demisionat, mentionând ca, din acest motiv, Guvernul functioneaza la acest moment, practic, ilegal. Madalina Mihalache, adevarul.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie