Renault lucreaza la o gama complet noua marca Dacia

 

Constructorul auto francez Renault se gândeste deja la un înlocuitor pentru modelul Duster si, per total, la o gama complet noua marca Dacia, potrivit oficialilor companiei.

dacia logo‘În 2013, la finele anului, am încheiat reînnoirea întregii game Logan cu ultimul Duster, care a fost lansat în septembrie-octombrie 2013. Astazi, avem o gama complet noua si lucram la gama viitoare pentru Sandero. De asemenea, cautam înlocuitor inclusiv pentru Duster’, a spus a declarat, miercuri, directorul de achizitii al Renault Group România RGR, Antoine Aoun, care a reiterat interesul companiei franceze pentru România.

‘Exportam în România, în India sau Brazilia. Avem o directie de achizitii cu o masa totala de doua miliarde de euro anual, cu foarte multa transparenta. Reteaua de furnizori angajeaza 130.000 – 150.000 de persoane care lucreaza direct sau indirect pentru Dacia. Cifra de afaceri în 2012 a fost de 4 miliarde de euro, echivalentul Renault-Dacia de 3% din PIB. Renault crede în aceasta tara, în continuare, deoarece, de la achizitia Dacia, avem investitii în valoare de un miliard de euro si nu am terminat. Vom continua cu putere, în forta, si este un mesaj important la adresa furnizorilor. Îi invitam sa vina în România pentru ca se pot face afaceri aici. Suntem optimisti pentru 2014 si pentru anii urmatori. România este o tara cu oameni priceputi, cu initiative din partea statului’, a dat asigurari oficialul Grupului Renault, în cadrul unui atelier de specialitate organizat la Forumul de afaceri ‘Franta – Europa de Sud-Est’. economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie