Comisia juridica a Camerei Deputatilor il va audia luni pe deputatul Vlad Cosma

 

Comisia juridica a Camerei Deputatilor îl va audia, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma pentru care Ministerul Justitiei a solicitat încuviintarea arestarii preventive, a declarat, miercuri, vicepresedintele comisiei Ciprian Nica.

comisia de revizuire a constitutiei„Luni va fi sedinta de comisie, deja s-a conturat o cerere catre Biroul Permanent sa aprobe sa lucram în paralel cu plenul si luni va fi chemat (Vlad Cosma -n.r.) pentru ca el trebuie sa fie audiat, asa spune Constitutia”, a precizat Nica.
El a spus ca o alta problema este ca toti deputatii juristi asteapta sa studieze dosarul, pentru ca aceasta este procedura.

„Noi nu ne putem pronunta pe temeinicie, ci numai din punct de vedere juridic vedem ce probe sunt la dosar, daca sunt probe si ce contine acel dosar. Probabil, trebuie sa ai ceva acolo ca sa ceri arestarea preventiva, ca sa încuviintezi arestarea însemna ca este o fapta deoasebit de grava care este de o periculozitate aparte”, a adaugat Nica.

El a spus ca lucrarile comisiei si votul în privinta acestei cereri a Ministerului Justitiei vor fi secrete. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie