Orange, Vodafone sau Cosmote?

 

Atacul agresiv lansat de Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, pe piata abonamentelor odata cu introducerea la finele lunii noiembrie a unui plan tarifar cu apeluri si SMS-uri nelimitate la 15 euro pe luna, cu 14 euro sub cea mai ieftina oferta a unui rival de pe piata, a generat vânzari record pentru perioada de sarbatori, au precizat pentru ZF reprezentantii companiei, fara a oferi însa date exacte.

orange vodafone si cosmoteCea mai buna oferta la pachetele de telefonie mobila de 15 euro pe luna este la Cosmote, care încearca sa îi prinda din urma pe liderii pietei, Orange si Vodafone, cu un total de 7,5 milioane de abonamente în septembrie 2013.

Clientii operatorului Cosmote primesc la un abonament de 15 euro pe luna minute si sms-uri nelimitate atât în retea, cât si nationale, în timp ce mai sus clasatul Vodafone (potrivit numarului de abonamente) a inclus în pachet 3.000 de minute în retea, 225 nationale si sms-uri nelimitate.
Operatorul cu cele mai multe abonamente, Orange, ofera clientilor care au ales pachetul Cangur 15- 2.000 de minute sau sms-uri în retea si 150 de minute si 150 de mesaje nationale.

În conditiile în care o suma de 15 euro pe luna pentru un abonament este cu aproximativ 50% mai mare decât plateste în medie un abonat român la servicii de telefonie mobila, este posibil ca în cel mai bun caz Cosmote sa fi atras câteva zeci de mii de clienti catre acest plan tarifar.

Cosmote, controlat de grupul OTE (Grecia) si Deutsche Telekom (Germania) s-a angajat la finele anului 2005, dupa ce a fost la un pas de a iesi de pe piata, într-o cursa de a îi prinde din urma pe Orange si Vodafone, liderii pietei.

Vezi graficul comparator pe zf.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie