consultaclick.com – Platforma de programari online la clinici si spitale private

 

consultaclick.com este un site de programari online, pe care pacientii pot compara tarifele percepute de 1.600 de medici, clinici si spitale private, din 50 de specialitati medicale, majoritatea din Bucuresti. Pacientii pot vedea CV-urile medicilor pe site, zilele si orele în care sunt disponibili si se pot programa gratuit la medicul ales.

laptopConsultaclick.com este o platforma de programari medicale online, lansata în România în martie 2012.

Portalul a fost dezvoltat de firma ConsultaClick, fondata în 2010, în Lisabona.

„Avem sediul central în Lisabona – Portugalia iar în prezent avem puncte de lucru în Sao Paolo – Brazilia, Madrid – Spania si Bucuresti – România, asa încât putem începe imediat internalizarea companiei împreuna cu parteneri strategici din fiecare dintre aceste tari”, spun oficialii companiei.

Pâna acum, firma a investit 500.000 de euro în dezvoltarea platformei si implementarea proiectului în România. Ne asteptam sa ajungem la break-even la mijlocul anului 2015 si sa recuperam investitia în trei ani, au spus oficialii companiei pentru ECONOMICA.NET.

Cum aduce plusvaloare pacientilor accesarea portalului consultaclick.com

Pacientul poate sorta gratuit lista medicilor disponibili în intervalul de timp ales, din specialitatea medicala la care vrea o consultatie. Precizam ca momentan, majoritatea medicilor care s-au înregistrat pe site au cabinete în Bucuresti.
În dreptul medicului cautat de pacient în baza de date de portalului, sunt accesibile urmatoarele informatii: zilele si orele la care medicul este disponibil, profilul medicului, adresa clinicii în care ofera consultatii, precum si parerile pacientilor care au fost deja consultati de acesta. Toate aceste informatii pot fi accesate gratuit de catre pacienti.

Aproximativ 1.600 din medicii înregistrati au publicat pe site si tarifele percepute pentru consultatia initiala si de control, sustin oficialii firmei care detine consultaclick.com.

Cum functioneaza portalul pentru medici

Medicii care se înregistreaza pe portalul îsi pot publica CV-ul, orele exacte si zilele în care pot consulta pacienti, pot reprograma sau anula în timp real programarile facute de pacienti.

Medicii îsi pot publica profilurile pe portal gratuit. Cabinetele si clinicile medicale platesc o taxa pe programare sau pot plati un abonament firmei care detine site-ul, al carui cuantum depinde de facilitatile folosite în cadrul platformei online, au spus oficialii firmei pentru ECONOMICA.NET.

60 de clinici din România s-au înregistrat pâna acum în baza de date a portalului. Printre acestea se numara clinicile Medas, Gral Medical, Anima.
Printre spitalele înregistrate pe portal se numara Centrul de excelenta în chirurgia obezitatii si chirurgie metabolica Ponderas, Centrul de excelenta în Chirurgie Cardiovasculara – Spitalul Monza, Munposan Medical Center.

Peste 2.000 de medici – afiliati unor clinici sau având cabinete individuale – sunt deja înregistrati pe consultaclick.com, din care circa 1.600 de medici au publicat pe site si tarifele percepute pentru consultatii.

Pâna acum, mai bine de 10.000 de consultatii au fost programate prin intermediul portalului consultaclick.com. Cristina Somanescu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie