Tribunalul Bucuresti a decis ca brokerul Cristian Sima trebuie sa-i plateasca daune morale lui Bogdan Chirieac

 

Brokerul Cristian Sima trebuie sa-i plateasca lui Bogdan Chirieac suma de 30.000 de dolari, reprezentând daune morale pentru calomnie, în urma unei decizii luate recent de Tribunalul Bucuresti.

Ciocan judecatorInstanta a respins cererea lui Bogdan Chirieac de obligarea la plata de daune materiale de catre Cristian Sima, însa acesta din urma trebuie sa achite 10.910 lei, reprezentând cheltuieli de judecata pentru onorariul avocatului.

În schimb, judecatorii au respins actiunea lui Bogdan Chirieac împotriva jurnalistului Liviu Avram.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

În octombrie 2012, brokerul Cristian Sima l-a acuzat pe Bogdan Chirieac, printr-o serie de scrisori publicate în presa, ca a folosit un subcont al unei firme în care erau parteneri pentru a vira catre politicieni sume de bani obtinute de la diverse companii.

De asemenea, Sima sustinea ca Bogdan Chirieac a efectuat plati si catre sotia sa.

Ulterior, jurnalistul Liviu Avram a publicat documente care aratau faptul ca Bogdan Chirieac a facut operatiuni bancare de 640.000 de dolari prin subcontul firmei la care era partener cu Cristian Sima si Antonio Petrescu.

Bogdan Chirieac a negat acele informatii si i-a actionat în judecata pe Cristian Sima si Liviu Avram, acuzând prejudicii materiale si de imagine, solicitând judecatorilor sa-i oblige pe cei doi la plata de daune morale în cuantum de 640.000 de dolari si prejudicii materiale de 150.000 de euro. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie