Producatorul belgian de covoare si perdele, Beau­lieu International Group deschide o fabrica la Ploiesti

 

Producatorul belgian de covoare si perdele Beau­lieu International Group, cu afaceri anuale de 1,4 mld. euro, intra pe piata locala cu o fabrica si un depozit construite de la zero în parcul logistic Ploiesti WestPark.

Beau­lieu International GroupFabrica si depozitul, care se vor întinde pe o suprafata de 20.000 mp, urmeaza a fi construite de compania belgiana Allinso, care detine parcul Ploiesti WestPark împreuna cu omul de afaceri Petrica Usurelu. Investitia în aceasta constructie se ridica la circa 10 mil. euro, potrivit estimarilor ZF.

Compania Beaulieau International detine la nivel mondial 26 de fabrici în care realizeaza covoare, perdele, precum si alte materiale textile si granule de polipropilena (cu aplicatii în industria maselor plastice).

Belgienii au înfiintat la finalul anului trecut firma Tes­sutica România (Tessutica este numele uneia dintre diviziile grupului de la nivel international) cu sediul în cadrul Ploiesti WestPark, dar nu au oferit informatii legate de intrarea pe piata locala. Astfel, nu exista date despre numarul de locuri de munca ce urmeaza a fi create ca urmare a acestei investitii. Cristina Rosca, Cristi Moga, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie