Temele Conferintei “Justitie, mediere si pace sociala”

 

Asociatia “O Sansa pentru Viitor” in parteneriat cu Institutul National de Profesii Liberale, Fundatia pentru Schimbari Democratice si Asociatia Colegiul Mediatorilor, organizeaza la Câmpulung Muscel, conferinta “Justitie, mediere si pace sociala”.

asociatia o sansa pentru viitor si parteneriEvenimentul va avea loc vineri, 7 februarie 2014, la Casa de Cultura a Sindicatelor „C.D.Aricescu” situata în Municipiul Câmpulung Muscel, judetul Arges.

Sunt invitati înalti ierarhi si prelati, judecatori, procurori, ministri, senatori, deputati, primari, mediatori, personalitati din mediul de afaceri, reprezentati din diferite categorii profesionale: avocati, medici, notari, executori, lichidatori si justitiabili, reprezentanti ai ONG-urilor de profil, precum si orice alte persoane interesate de acest subiect.

Conferinta va fi structurata pe III panel-uri, dupa cum urmeaza:

  • PANEL I (ora 13.00) – MEDIEREA, PROCEDURA ALTERNATIVA DE SOLUTIONARE A LITIGIILOR (1h30’);
  • PANEL II (ora 14.50) – MEDIEREA SI MEDIUL DE AFACERI (1h30’);
  • Coffee break (ora 16.40) – Relationare invitati si socializare participanti;
  • PANEL III (ora 17.20) – MEDIEREA SI INSTITUTIILE (3h).

Se acorda puncte profesionale.

Informatii suplimentare si confirmarea participarii, la adresele de e-mail mara.calista@yahoo.com /mediator.stuparu@gmail.com sau la numerele de telefon: 0722.511.613 (Mara Calista) si 0726.365.822 (Ioan Stuparu).

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie