Laurentiu Ciurel, directorul Complexului Energetic Oltenia a fost audiat in dosarul lui Gruia Stoica

 

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, a fost audiat, luni, la DNA în dosarul în care Gruia Stoica este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a afla, prin intermediul acestuia, ce pret cere CFR Marfa la licitatia pentru transportarea carbunelui.

dnaOficiali din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au precizat, prentru MEDIAFAX, ca nu se pune problema calitatii procesuale a lui Laurentiu Ciurel, acesta nefiind nici învinuit, nici inculpat în acest dosar.

În fata sediul DNA, Ciurel a spus ca el nu a fost influentat în asa fel încât contractul pentru care s-a facut licitatia sa fie atribuit firmei detinute de Gruia Stoica.

„Licitatia a fost facuta în acelasi caiet de sarcini. Nu l-am modificat de la bun început. Nu a fost niciun fel de influenta”, a spus directorul Complexului Energetic Oltenia.

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla, prin intermediul acestuia, ce pret cere CFR Marfa la licitatia pentru transportarea carbunelui în beneficiul Complexului Energetic Oltenia, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în 30 ianuarie. El a depus recurs la aceasta masura, care urmeaza sa se judece marti, la Înalta Curte de Casatie si Justitie.

În acelasi dosar este cercetat, cu interdicitie de parasi tara, avocatul Doru Bostina.

În dosar apare si numele directorului general al CFR Marfa, Dragos-Alexandru Draghici. Acesta nu a putut fi însa audiat, în contextul în care a suferit un atac cerebral, a fost operat de urgenta la Spitalul Elias, iar duminica seara a încetat din viata. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie