Oferte de nerefuzat pentru agricultori la institutiile financiare nebancare

 

Daca bancile se codesc sa dea credite fermierilor mici si mijlocii, institutiile financiare nebancare vin cu oferte de nerefuzat pentru agricultorii care vor sa îsi cumpere teren arabil sau care au nevoie urgenta de bani pentru lucrarile agricole. Mai nou, banii pentru achizitii de terenuri se dau chiar si daca pamânturile nu sunt intabulate.

agriculturaBanii se dau în aceeasi zi

“Creditul Instant este o solutie de finantare ultra-rapida, gândita pentru fermierii care detin culturi vegetale pe suprafete cuprinse între 100 – 400 de hectare. Pentru ca stim ca asteptarea îi poate costa recolta, venim în întâmpinarea lor cu acest produs bazat pe o aprobare extrem de rapida a finantarii. Reprezentantii nostri se deplaseaza la ferma, analizeaza situatia ei si pe baza acesteia, finantarea se poate obtine în aceeasi zi, fara garantii materiale”, a explicat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit.

Scadenta, la recolta

Pentru fermele cu suprafete cuprinse între 100 si 249 de hectare, creditul acordat este de 50.000 de lei, iar pentru cele între 250 si 400 de hectare se poate obtine o finantare de 100.000 de lei. Scadenta creditului este la recolta, iar produsul presupune un singur cost fix, capitalizat, transparent, neexistând comisioane ascunse.

Credite si pentru terenuri neintabulate

Cei de la Agricover au avut succes pe piata cu un credit acordat fermierilor pentru achitia de utilaje, asa ca s-au gândit sa aiba în oferta si finantare rapida pentru achizitia de terenuri. Chiar si terenuri neintabulate. ”Acum îi ajutam pe fermieri, prin Creditul Pre-intabulare, sa cumpere terenul necesar extinderii afacerii sau securizarii suprafetei agricole a fermei. Produsul tine cont de una dintre cele mai mari probleme ale agriculturii românesti, intabularea terenurilor agricole. Astfel, le acordam clientilor o perioada de gratie de sase luni pentru a putea intabula terenul respectiv, la momentul acordarii creditului acceptând un angajament scris privind ipotecarea terenului. Continuam astfel diversificarea portofoliului de solutii de creditare pentru a sustine dezvoltarea agriculturii românesti”, a spus Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN. agrointel.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie