BCR: Portofoliul de active neperformante va fi administrat de Bernd Mittermair

 

Directorul financiar al BCR, Bernd Mittermair, a fost mandatat de Consiliul de Supraveghere sa preia conducerea directiei Remediere, Restructurare si Recuperare, pe pozitia sa fiind numita Adriana Jankovicova, în prezent director în Erste Group, care va fi si vicepresedinte executiv.

BCR„Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Române (BCR) a aprobat schimbari în componenta Comitetului Executiv al bancii, sub rezerva aprobarilor Bancii Nationale a României”, se arata într-un comunicat al bancii.

Astfel, Michael Beitz, pâna în prezent Vicepresedinte Executiv cu responsabilitati generale asupra portofoliului de active neperformante, care va fi înlocuit de Mittermair, va prelua un nou rol important în cadrul Erste Group Holding.

„BCR se bazeaza pe abilitatile si expunerea la business a d-lui Mittermair pentru a realiza o îmbunatatire semnificativa a calitatii activelor”, se precizeaza în comunicat.

Adriana Jankovicova ocupa în prezent functia de Head of Group Performance Management la Erste Group, alaturându-se grupului financiar în 2002. În 2006, a preluat atributiile de Head of Erste Group Asset & Liabilities Management, iar ulterior a fost desemnata sa asigure managementul general al functiei de controlling în cadrul Erste Group.

Schimbarile la nivelul Comitetului Executiv al bancii trebuie aprobate de banca centrala si se asteapta sa intre în vigoare de la 1 martie. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie