Avocatul Doru Bostina a primit interdictia de a parasi tara

 

Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina, caruia omul de afaceri i-ar fi dat trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia, a primit interdictie de a parasi tara.

Doru Bostina

Doru Bostina

Stoica va fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti, joi, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, mai informeaza Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Omul de afaceri Gruia Stoica i-a dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro, pentru a afla, prin intermediul acestuia, ce pret cere CFR Marfa la licitatia pentru transportarea carbunelui în beneficiul Complexului Energetic Oltenia, sustin procurorii anticoruptie.

DNA precizeaza ca Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), este urmarit penal pentru cumparare de influenta, iar avocatul Doru Bostina, din Baroul Bucuresti, pentru trafic de influenta.

Dosarul în care sunt vizati cei doi este legat de o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia din Târgu Jiu. Catalin Lupasteanu, zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie