Reatribuirea calitatii de membru al Camerei Auditorilor Financiari

 

In Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 66 din data de 27 ianuarie 2014 a fost publicata Hotarârea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 61/2013 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a interviului pentru reatribuirea calitatii de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

camera auditorilor financiari din romaniaAuditorii financiari, persoane fizice, care au renuntat sau carora li s-a retras calitatea de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), pot solicita reatribuirea calitatii de membru al CAFR, în conditiile prevazute de Hotarârea Consiliului  CAFR nr. 16/2012.

Pentru reatribuirea calitatii de membru al CAFR, Camera organizeaza în fiecare an, semestrial, interviu, în baza cererilor primite.

Interviul pentru reatribuirea calitatii de membru al CAFR se organizeaza de catre Departamentul de servicii pentru membri din cadrul CAFR si consta în sustinerea unei probe orale din legislatia care reglementeaza activitatea de audit financiar, statutul de membru al CAFR, activitatea CAFR si din prevederile Codului etic al profesionistilor contabili. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie