Ion Tiriac a cumparat de la printul Paul 704 hectare de padure in judetul Caras-Severin

 

La jumatatea acestei luni, fostul tenismen Ion Tiriac a incheiat o tranzactie cu printul Paul al Romaniei, prin care a reusit sa isi implineasca visul de a avea o padure in judetul Caras-Severin.

Ion Tiriac1Potrivit viceprimarului din comuna Vermes, Ion Tiriac ar fi cumparat de la printul Paul al Romaniei 704 hectare de padure, la jumatatea acestei luni. Titlul de proprietate pentru aceasta suprafata forestiera mare a fost emis pe numele printului, in anul 2009, de Comisia Judeteana de Fond Funciar, insa in toti acesti ani, padurile au fost administrate de Ocolul Silvic Bocsa. Abia de la jumatatea acestei luni a trecut in proprietatea lui Tiriac.

“Da, a cumparat un teren de peste 700 de hectare de la AS Printul Paul de Romania. Speram ca aceasta va insemna si un reviriment pentru viata economica a comunei si a locuitorilor”, a declarat viceprimarul Petrisor Cherciu.

Suprafata forestiera aflata in satul Ersig, comuna Vermes, e considerata una dintre cele mai bune pentru vanatoare, din judet, astfel ca nu e exclus ca afaceristul sa vrea sa mute aici traditionala vanatoare din Bihor mai ales ca din 2009, de cand statul a marit taxele pentru fondul de vanatoare, Tiriac a renuntat la domeniul de la Balc. libertatea.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie