Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost ridicat de procurorii DNA

 

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost ridicat marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si va fi dus la audieri, în cadrul unei anchete privind fapte de coruptie în care sunt implicati si functionari din domeniul supravegherii asigurarilor.

Ilie Carabulea 1Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare în 17 locatii situate în municipiile Bucuresti si Sibiu, în cadrul unei anchete privind savârsirea, de catre mai multe persoane, a unor infractiuni de coruptie.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile vizeaza firma Carpatica Asigurari si functionari de la Autoritatea de Supraveghere Financiara.

De altfel, omul de afaceri Ilie Carabulea, patronul de la Carpatica Asigurari, a fost ridicat si dus la DNA Bucuresti pentru audieri.

DNA sustine, într-un comunicat de presa remis marti, ca mai multe persoane sunt suspectate de infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, cum ar fi: asociere în vederea savârsirii de infractiuni, luare/dare de mita, trafic/cumparare de influenta, abuz în serviciu contra intereselor publice, folosirea în orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii în scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

În cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Serviciului Român de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.(AS-autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie