Scolile din judetele afectate de vremea rea, ar putea fi inchise

 

“Oricare dintre scolile din judetele afectate de vremea rea ar putea fi închise pentru ca nu vrem sa punem în pericol siguranta elevilor. Decizia va fi luata duminica, dupa ora 17, la nivelul fiecarui inspectorat scolar, dupa consultarea cu autoritatile judetene”, a declarat pentru gândul Gabriel Ispas, secretar de stat în cadrul ministerului Educatiei.

elevi iarnaElevii din Bucuresti vor afla tot mâine daca luni vor merge la scoala. Potrivit purtatorului de cuvânt al inspectoratului municipiului Bucuresti, o decizie în acest sens va fi luata în jurul prânzului, dupa consultarea Comandamentului de iarna.

„Am luat legatura de dimineata cu toate inspectoratele scolare. Inspectorul scolar are dreptul sa suspende cursurile daca este cazul. Recomandarea mea este ca suspendarea sa se faca si daca vremea s-a ameliorat, dar drumurile nu sunt curatate”, a spus ministrul Remus Pricopie, în cadrul videoconferintei organizate de ministrul interimar al Internelor, Gabriel Oprea.

Saptamâna 27 ianuarie-2 februarie este ultima din primul semestru al anului scolar 2013-2014, elevii urmând apoi sa se afle în vacanta pentru o saptamâna.

Meteorlogii au extins sâmbata avertizarea de cod portocaliu pentru 18 judete. De asemenea, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anuntat cât va tine iarna. Viscolul si ninsorile au dus la închiderea mai multor autostrazi, drumuri nationale si judetene. Ramona Loznianu, gandul.info

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie