Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, ia in calcul o ancheta privind modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic

 

Procurorul general al României, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca este analizata posibilitatea unei anchete referitoare la modul în care au actionat autoritatile în cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni.

tiberiu nituEl a aratat, la venirea la CSM, ca ancheta de la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic.

Întrebat daca se ancheteaza si modul în care au actionat autoritatile, seful Ministerului Public a precizat: „Am vazut articolele din presa. Luam în calcul si o astfel de ipoteza. (…) Am spus ca luam în calcul o astfel de ipoteza, nu am spus la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Alba Iulia sau Parchetul General”.

Referitor la încadrarea juridica a faptelor în cazul unei astfel de anchete, Tiberiu Nitu a aratat ca se analizeaza. „Am spus ca analizam. În momentul în care vom lua o hotarâre cu siguranta opinia publica va fi informata”, a mai spus acesta.(A – autor : Madalina Cochinescu, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie