Informatiile legate de participarea la Formula 1 in sezonul 2015, dezmintite de Dacia

 

Producatorul auto low-cost Dacia a dezmintit informatiile legate de participarea sa în sezonul 2015 în Formula 1, transmite site-ul inautonews.com.

dacia logoPresa sustine ca fostul sef al echipei Force India si HRT, Colin Kolles, ar fi interesat de cele doua locuri vacante ce ar putea aparea în sezonul 2015 în Formula 1. Dar Dacia, cunoscuta pentru modelele Logan si Duster, a negat informatiile.

‘Noi nu stim nimic în legatura cu aceste zvonuri. Nu s-a mentionat un astfel de interes iar perioada de timp este mult prea scurta’, a declarat un purtator de cuvânt al Dacia pentru site-ul olandez Racexpress.

Dacia este detinuta de producatorul auto francez Renault, care este prezent în Formula 1.

În 2013, au fost înmatriculate 294.422 autoturisme Dacia în Europa, în crestere cu 22,8% fata de 2012, când înmatricularile s-au situat la 239.738 unitati, conform statisticilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), publicate saptamâna trecuta.

Compania Dacia a fost preluata de Renault în anul 1999. Relansata în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în opt ani un jucator de notorietate pe piata auto europeana.(AS – autor: Mihaela Dicu, editor: Mariana Nica), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie