Guvernul, Camera Deputatilor si Administratia Prezidentiala la cumparaturi de inceput de an

 

Guvernul, Camera Deputatilor si Administratia Prezidentiala fac cumparaturi de început de an. Biletele de avion, curentul electric si combustibilul sunt doar câteva dintre bunurile aflate pe lista. Licitatiile au fost deja initiate, iar patru milioane si jumatate de lei asteapta sa intre în conturile furnizorilor care vor face, în 2014, afaceri cu cele trei institutii ale statului.

10268507-a-contract-ready-to-be-signedDemnitarii si functionarii Guvernului vor beneficia, în functie de rang, de transport aerian la clasa business sau la clasa economic. Fiecare bilet va fi însotit, obligatoriu, de o asigurare de sanatate valabila pe perioada calatoriei.

Secretariatul General al Guvernului va pune la bataie în acest an 600 de mii de lei pentru a cumpara bilete de avion pentru cursele internationale. În aceasta suma, care nu include TVA-ul, companiile care vor câstiga licitatia vor putea sa factureze si transportul demnitarilor pâna la aeroport.

Si Camera Deputatilor a anuntat o serie de achizitii interesante, pentru care a alocat sume generoase.

Camera Deputatilor este dispusa sa cheltuiasca în acest an aproximativ un milion de lei numai pentru service-ul copiatoarelor. Masinile deputatilor si ale functionarilor parlamentari vor consuma în acest an 385 de tone de combustibil, iar acest privilegiu va costa aproximativ doua milioane de lei.

La Palatul Cotroceni, sunt cu totul alte nevoi.

Administratia Prezidentiala cumpara în acest an, printre altele, energie electrica. Adica un milion opt sute de mii de kilowati, iar valoarea contractului, fara TVA, este de aproximativ un milion de lei.

Contractul cu Palatul Cotroceni este pentru zece luni, iar doritorii se pot înscrie la licitatie pâna pe 25 februarie.

Senatul a atribuit Companiei Tarom, prin negociere fara anunt de participare, un contract de 1,4 milioane de lei fara TVA, pentru servicii de transport aerian al senatorilor, pe curse interne, în acest an. Suma este cu peste 300 de mii de lei mai mare decât cea convenita în 2013. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie