Insolventa Carrefour: Curtea de Apel Bucuresti a suspendat provizoriu demararea procedurii de insolventa

 

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a suspendat, joi, demararea procedurii de insolventa a SC Carrefour România SA, dupa ce Tribunalul Bucuresti hotarâse, pe 23 decembrie 2013, cererea creditorilor Carrefour de deschidere a proceduri insolventei.

carrefour 2‘Dispune suspendarea provizorie a executarii sentintei civile nr. 11175 din 23.12.2013 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Civila (…) pâna la solutionarea cererii de suspendare a executarii sentintei formulata în apel. Definitiva’, se arata în decizia Sectiei a VI-a Civila a CAB.

Prin aceasta hotarâre, insolventa va fi suspendata pâna la solutionarea pe fond a cererii Carrefour privind intrarea în insolventa.

Pe data de 14 iunie, SC GSL Logistic SRL, în calitate de creditor al SC Carrefour, a cerut intrarea în procedura de insolventa a SC Carrefour România SA.

‘Decade debitoarea din dreptul de a formula un plan de reorganizare a activitatii în conditiile art. 94 din lege. Ordona ridicarea dreptului de administrare al debitoarei si dispune încetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Desemneaza provizoriu, pâna la prima adunarea a creditorilor, administrator judiciar pe Rodicom Ipurl si Expert Insolventa SPRL, cu o retributie lunara de 2.000 lei, exclusiv TVA pentru fiecare din averea debitoarei si care vor îndeplini principalele atributii prevazute de art. 20 din Lege’, a decis Tribunalul Bucuresti pe 23 decembrie 2013. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie