La Spitalul Judetean Targu Jiu au fost falsificate sute de analize pentru depistarea HIV/SIDA. Ministrul Sanatatii a dispus un control

 

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus miercuri un control la Spitalul Judetean Târgu Jiu, ca urmare a unor informatii conform carora în laboratorul de analize au fost falsificate 550 de analize pentru depistarea HIV/SIDA.

eugen nicolaescuVerificarile vor fi facute de reprezentantii inspectiei sanitare de stat si ai Directiei de Sanatate Publica Gorj împreuna cu Corpul de Control al ministrului Sanatatii.

Raportul controlului va fi înaintat ministrului Sanatatii luni, 20 ianuarie, iar în cazul în care se dovedeste faptul ca s-au eliberat buletine de analize falsificate, iar cele 550 de persoane care au primit buletine de analize falsificate vor fi chemate pentru a reface analizele.

De asemenea, Eugen Nicolaescu a solicitat de urgenta DSP Gorj ca sa sigileze toate documentele probatorii în vederea efectuarii controlului.(AS – autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie