Ordinul MAI cu privire la formarea initiala a politistilor locali in 2014, a fost publicat in Monitorul Oficial

 

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 18  din data de 10 ianuarie 2014 a fost publicat Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 180/2013 privind formarea initiala, în anul 2014, în institutiile de formare ale Ministerului Afacerilor Interne a politistilor locali cu atributii în domeniul ordinii si linistii publice si în domeniul circulatiei rutiere.

monitorul oficial al romanieiPotrivit actului normativ, institutiile de formare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne aloca, în anul 2014, un numar de 2.635 locuri în vederea formarii initiale a politistilor locali cu atributii în domeniul ordinii si linistii publice si în domeniul circulatiei rutiere.
Formarea initiala se desfasoara potrivit unui curriculum unitar întocmit de catre Directia formare initiala si continua, dupa consultarea structurilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române.
Institutiile beneficiare depun dosarele de înscriere la institutiile de învatamânt la care au fost repartizate, cu cel putin 10 zile calendaristice înainte de începerea programelor de formare initiala. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie